Swedish Industrial Robot Association (SWIRA) – Din ingång till framtidens robotik och robotautomationslösningar!

SWIRA har varit den främsta föreningen för robotik och robotautomation i Sverige sedan 1980. Vårt syfte är att främja användningen av robotar och robotautomation inom den svenska tillverkningsindustrin för ökad konkurrenskraft. Vi strävar också efter att skapa en stark och sammanhållen plattform för alla som är intresserade av svensk robotik. SWIRA representerar branschen i sina kontakter med både nationella och internationella myndigheter och organisationer.

Som medlem i SWIRA kommer du att ha tillgång till olika förmåner och möjligheter. Vi främjar våra medlemmars ekonomiska intressen genom att aktivt marknadsföra teknologier och produkter på branschseminarier, konferenser och andra evenemang. Dessutom verkar vi för att öka intresset för robotik och robotautomation bland ungdomar.

SWIRA är stolta över att vara en del av den globala rörelsen för robotik och robotautomationslösningar. Vi är medlemmar i International Federation of Robotics (IFR) och samarbetar nära med nordiska robotorganisationer som DIRA i Danmark, NFEA Robotics i Norge samt The Robotics Society i Finland. Genom våra internationella partnerskap får våra medlemmar tillgång till den senaste informationen om den globala robotutvecklingen och möjligheter att delta i internationella aktiviteter.

Som medlem i SWIRA blir du en del av ett aktivt nätverk för robotik och automationsfrågor. Du får delta i intressanta möten och aktiviteter, inklusive vår prestigefyllda Robotautomationskonferens som anordnas vartannat år. Dessutom erbjuder vi dig förmånlig utställarplats på branschmässan Elmia Automation. Som medlem i SWIRA får du tillgång till omfattande internationell och nationell robotstatistik från International Federation of Robotics (IFR).

Genom att vara en del av SWIRA får du också möjligheten att öka din synlighet och närvaro på marknaden. Vår hemsida uppdateras kontinuerligt med de senaste nyheterna och viktig information om kommande evenemang. Som medlem presenteras ditt företags logotyp med en länk till egen hemsida, vilket ger ökad synlighet och högre rangordning på sökmotorer som Google.

Vi värdesätter professionalism och etik i allt vi gör, och vid alla SWIRA:s möten följer vi därför en strikt uppförandekod som håller sig inom konkurrensrättens ramar. Detta skapar en trygg och transparent arbetsmiljö där vi tillsammans kan forma framtiden för svensk robotik.

Ta steget och fyll i ansökan om medlemskap redan idag! Genom att bli en del av SWIRA kommer du att öppna dörrarna till nya affärsmöjligheter. Vi ser fram emot att välkomna dig som medlem i SWIRA, tillsammans skapar vi en framgångsrik framtid för robotik och robotautomationslösningar.

Styrelse

NamnFöretagRoll
Ove LeichsenringOL-Consulting ABOrdförande
Robert BicköYaskawaKassör
Johnny JarhallAsimov Robotics ABLedamot
Ola MellströmUniversal RobotsLedamot
Susanne TimsjöABB RoboticsLedamot
Joacim LorentssonKUKA NordicSuppleant
Jetro Kenneth PocorniLinne UniversitetetSuppleant