Ta del av ny kunskap och inspiration på Elmia Automation den 14-17 Maj i Jönköping

SWIRA kommer att vara på plats under hela evenemanget, och vi hälsar er varmt välkomna att besöka vår monter i hall D, plats D08-21. I SWIRA:s monter finns två mindre konferensrum som medlemsföretag kan boka för affärsdiskussioner vi återkommer inom kort med mer information om hur konferensrummen bokas. 

SWIRA:s medlemstillväxt har ökat stadigt vilket är en indikation på det växande intresset för robotik och automation inom den svenska tillverkningssektorn Med över 80 medlemsföretag representerar SWIRA branschen i kontakter med både nationella och internationella myndigheter och organisationer. Vi är stolta över att vara rösten som driver den svenska robot och automationsindustrin framåt. Gå gärna in på vår hemsida och se alla medlemsföretag   

Fyll på med ny kunskap och inspiration

Många av SWIRA:s medlemsföretag ställer ut på Elmia Automation. En stor del av kunskapsutbytet sker ute i mässhallarna mellan utställare och besökare, men också genom de öppna scenprogrammen. Där kan du lyssna till branschens profiler, experter och branschföreningar som tar upp de hetaste automationsfrågorna.

Alla scenprogram kan hittas här:

Scenen Automationscentralen i Hall D har varje dag mycket intressanta presentationer om robotik och automation. Där presenteras experter och paneldiskussioner varje dag med fokus på utvecklingen av en smart, hållbar och omställningsbar industri. 

Andra intressanta föredrag om automation och robotik:

Stora Scenen hall B 14 Maj 14.35-15.00  Lyssna på Hans Skoog som var med och utvecklade ASEA:s första industrirobot IRB 6 som lanserades för 50 år sedan.

Svetsfoajen, Hall A 14 Maj  13:00 – 13:30  Robotsvetsning av aluminiumbåtar med självprogrammerande robot mycket spännande tillämpning med ny teknik

Passa på att säkra dina biljetter här och upptäck det senaste inom robotik och automation på Elmia Automation!

Diskutera & Kommentera

Hem Automationshjälpen Ta del av ny kunskap och inspiration på Elmia Automation den 14-17 Maj i Jönköping

  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Se alla kommentarer