Elmia Automation – Laddad med Spännande Nyheter och Aktiviteter! 

Förberedelserna inför Elmia Automation i Jönköping den 14-17 maj 2024 är i full gång, säger Bengt Johansson, mässansvarig för Elmia Automation. Tillsammans med våra utställare är vi redo att lyfta mässan till nya höjder. Vårt mål är att skapa en engagerande mässa med fokus på innovation, teknologi och robotautomation för den tillverkande industrin och det ser ut som att vi kommer vara fullbokade när mässan slår upp sina portar i maj.

Alla de stora branschföretagen är redan bokade och kommer att vara på plats även i år. Mässans kärna består av välkända robottillverkare, systemintegratörer och komponentleverantörer.

Mässan har även ett antal nya utställare som är specialiserade på morgondagens teknik och kommer att visa innovativa lösningar inom områden som AI, maskininlärning och visionsteknik. Andra exempel på produktområden inkluderar AGV och AMR, samt företag som erbjuder kollaborativa robotar.

Årets mässa präglas av teman som Hållbar Industri, Smart Industri och Omställbar Industri. Dessa teman kommer att belysas av utställande företag och på mässans scen, ”Automationscentralen,” som Automation Region ansvarar för, precis som under tidigare år. Här utlovas både paneldebatter och presentationer av intressanta kundinstallationer.

SWIRA finns på plats med en egen monter besök oss gärna vi finns i D Hallen  D08.21. Missa inte chansen att ta del av detta banbrytande evenemang boka dina biljetter redan nu!

Utforska mer om mässan härhttps://www.elmia.se/automation/

Diskutera & Kommentera

Hem Automationshjälpen Elmia Automation – Laddad med Spännande Nyheter och Aktiviteter! 

  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Se alla kommentarer