Fogningsdagarna 2021 6-7 oktober i Eskilstuna

Intresset för Fogningsdagarna med Svetsautomationsdagen är skyhögt. Det är därför hög tid att boka din plats. Nytt för Fogningsdagarna 2021 är att vi har två seminariedagar och en minimässa med hela 30 utställare. Dag två,Svetsautomationsdagen, är i samarbete med SWIRA.

Konferensen hålls på Munktellmuseet i Eskilstuna.

Det är hög tid att skicka in er anmälan och boka hotell. Branschens årliga konferens är inget du vill missa. Ett antal platser finns ännu kvar!

Ont om tid? I anmälan kan du välja att delta på hela evenemanget eller endast en av dagarna.

Årets konferenstema är svetsautomation, digitalisering och ny teknik samt robotsvets och svetsautomation med konkreta lösningar.

Programmet är till bristningsgränsen fyllt med intressanta föreläsningar och föreläsare.

Minimässa

Intresset för mässan har överträffat alla våra förväntningar och är bokad till bristningsgränsen.

Utställare är  ABB, AFRY Olofström, Agaria, Axson Teknik, BM Svets, Esab, EWM, GasIq, Goodtech Solutions, Högskolan Väst, Kemppi Sverige, Kiwa, Kuka Nordic, Linde, Migatronic, Montico, Nippon Gases, Norsk Svetsteknik (NST), Novatic Industrial, PFERD-VSM, SA Svetsteknik, Sundholm Welding, Svenska Elektrod, Svetsmaskinservice, Svetsutvecklarna, VoestAlpine Böhler, Yaskawa Nordic. Dessutom finns Svetskommisionen, Swira och Elmia på plats.

Träffa representanterna. Passa på att knyta kontakter och dela kunskaper och insikter.

Till middagen 6 oktober bjuder vi på en exklusiv maskinshow Volvo CE Customer Center samt transfer till och från konferensen.

Meet-and-greet 5 oktober

För er som är tidigt på plats har vi planerat in ett förmingel på hotell Bolinder Munktell klockan 20.00, 5 oktober. Passa på att över ett glas träffa studenter, svetsande företag och representanter från nätverket.

PS. Vi vill att deltagare är friska och fullvaccinerade.