SWIRA lanserar “Automationshjälpen” Sveriges första märkesoberoende forum inom robotik och automation

SWIRA har under de 3 år som Robotlyftet pågått fått många frågor från företag om robotar och robotautomation därför har vi skapat “Automationshjälpen” som är ett forum där alla intressenter inom Robotik och Robotautomation kan samlas för att chatta med varandra, ge råd, ställa frågor och föra fram sina kunskaper. Automationshjälpen skapar värdefull gemenskap och stärker samhörigheten mellan olika intressenter inom robotik och robotautomation. 

Alla kan läsa första inlägget i Automationshjälpen på SWIRA:s hemsida men för att kunna posta meddelanden och delta i forumets diskussioner krävs medlemskap som är kostnadsfritt. Diskussionsforumet kommer att ledas och administreras av SWIRA:s moderatorer. För att allt ska fungera så bra som möjligt finns det några enkla uppförande regler för forumet. 

Forumet har fn 9 olika diskussionsteman:

-Diskussion om nyheter på swira.se

-Industrirobotar

-Servicerobotar

-Robotprogrammering & Simulering

-Robotsäkerhet & Maskinsäkerhet

-Gripdon & Fixturer

-Robotapplikationer

-Sensorer & Automationsprodukter

-Robotikforskning & Utveckling

Vi välkomnar personal från tillverkningsindustri, livsmedelsindustri, logistikindustri och andra företag som aktivt arbetar med robotautomation, robotteknik, maskinsäkerhet, sensorer, produktionsteknik. Vi välkomnar även studenter och lärare inom robotik och automation som medlemmar.

Gå med i Automationshjälpen, ställ frågor, informera och påverka. Dina åsikter är viktiga!  Anmälan görs på SWIRA:s hemsida klicka på Automationshjälpen

Diskutera & Kommentera

Hem Automationshjälpen SWIRA lanserar “Automationshjälpen” Sveriges första märkesoberoende forum inom robotik och automation

  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Se alla kommentarer